Devoted Network – The Masked Edition is invite only en exclusief voor genodigden en hun netwerk. De avond ademt kwaliteit, diepgang, kennis & verbinding. Het is een éénmalige en unieke netwerkbeleving zoals je ‘m niet eerder hebt gezien. Om deze experience voor jou volledig tot zijn recht te laten komen.

Het gezelschap van deze speciale avond bestaat uiteindelijk uit ons netwerk en hun netwerk. Dat heeft zijn redenen: kwalificatie en hoge mate van betrouwbaarheid van de connecties die jij mogelijk op kan doen als jij er ook bij bent. Deze invite only gemaskerde netwerk experience voor ondernemers draait om het leggen van nieuwe kwalitatieve contacten in combinatie met een unieke quality experience. Eerlijk is eerlijk, ondanks dat deze avond serious business is, heb je ook wel een beetje de lol en de diepgang in te zien van het concept. En misschien heb je zelfs een beetje moed nodig om te komen. Is niet erg. Wij weten nu al dat je niet de enige bent.

Waarom de dresscode?

Deze experience is bedoeld om te netwerken en te leren netwerken op hoog en tegelijkertijd op een dieper level. Het masker heeft zijn functie en een absolute boodschap die de avond een extra dimensie zal geven. Je voelt hem al aankomen: We gaan dat nu nog niet in zijn geheel verklappen ;

  • Nieuwe zakelijke en door het netwerk geselecteerde contacten


  • Vooraf word je gematcht met degene die voor jou de avond meer dan waardevol maken om te komen


  • Anderen ondernemers die ook bereid zijn jou verder te helpen met hun netwerk
  •  
  • Inclusief shared diner & drinks

  • Experience die jou alle vervolg netwerk gesprekken in een ander daglicht zet waardoor jij kwalitatievere netwerk gesprekken kunt gaan voeren en hier logischer wijs ook meer resultaten uit gaat halen

Over de organisatie

Dit event wordt georganiseerd en gehost door netwerkexpert Sabine van der Hulst. Sabine leert mensen een toegewijd netwerk creëren. Ken je haar (nog) niet? Dat is geen probleem. Dit event word namelijk VOOR jouw georganiseerd, en niet OM Sabine.

Om de experience zo optimaal mogelijk te maken

Devoted Network – The Masked Edition is invite only en exclusief voor genodigden en hun netwerk. De avond ademt kwaliteit, diepgang, kennis & verbinding. Het is een éénmalige en unieke netwerkbeleving zoals je ‘m niet eerder hebt gezien. Om deze experience voor jou volledig tot zijn recht te laten komen. 

Vragen wij je bij deelname het volgende:

  • Houd je aan de dresscode. Black Tie / gala chic mét een masker.
  • Discretie. Op netwerkavonden krijg je contactgegevens en waardevolle informatie van andere ondernemers. Hier dien je discreet mee om te gaan. 
  • Openstaan voor nieuwe zakenrelaties en de bereidheid om andere te helpen. Je bent uitgenodigd wegens jouw persoonlijkheid, commitment aan jezelf, en je onderneming en omdat je weet dat tijd (van zowel jou als van de ander) ons kostbaarste bezit is.

Jouw genodigden:

Heb jij jouw ticket gekocht? Dan mag jij 1 of 2 mensen ookt toegang geven tot de ticket verkoop. Stel jezelf de vraag: Wie in mijn netwerk gun ik ook deze ervaring? én is van waarde voor het netwerk wat aanwezig is.

Netwerkwens

Daarnaast heb je de kans om je netwerk wens uit te spreken naar ons. Heb je altijd al iemand willen ontmoeten maar nog niet kent? Geef ons die naam dan door. Dan zorgen wij dat deze persoon ook een fysieke uitnodiging ontvangt.

Actieve matching

Het is een avond met ondernemers uit allerlei sectoren, visies en ondernemingen. Daar hoort een host en een team bij om alles in goede banen te leiden. Er zit veel organisatie werk vooraf voor het team. Waarom? Omdat wij jou vooraf matchen aan de voor jou meest waardevolle connecties in de zaal.
Begin September ontvang je van ons vragen die wij jou vragen zsm te beantwoorden zodat wij vooraf vóór jouw het werk kunnen doen. Dat maakt jouw aanwezigheid méér dan zinvol!

Details

Datum: 29 september 2023 van 18u00 tot 22u00

Locatie: Oranjerie op het Hydepark in Doorn

Dresscode: Black tie en gala chic. Natuurlijk inclusief masker 😉

Experience: Durf je te laten verrassen!