The Business Source

Het Business Coaching Traject voor ondernemers die ALL-IN gaan en mij aan hun zijde willen hebben

Klaar om jouw business naar ongekende hoogten te tillen. Precies dat binnen te slepen wat je voor ogen hebt? En meer.....

Tuurlijk, we kunnen het hebben over verdienmodellen, prijsstrategieën en het sluiten van deals. Maar laten we even serieus zijn. Dat alles heeft geen zin als je geen solide fundament hebt. Daar kom ik om de hoek kijken. Ik sta klaar om jou te transformeren tot de ondernemer die je bent, diep van binnen.

Stel je eens voor: Jij, aan het roer van je bedrijf, de kamer veroverend met zelfvertrouwen en charisma. Samen gaan we jou omvormen tot de onstuitbare kracht die doelen verplettert en markten domineert. Het gaat niet alleen om wat je doet – het gaat om wie je bent. Laten we die innerlijke titan ontketenen en die miljoenendromen waarmaken. 

Ben je er klaar voor om in jouw grootsheid te stappen?

"Transformeer je business naar miljoenenhoogten met The Business Source!"

Dit traject is voor jou als:

 • Je wilt schitteren in de markt met een messcherpe positionering
 • Je een rijker en completer aanbod wilt
 • Je nog wat twijfelt over je prijsstrategieën en onderhandeling skills
 • Je genoeg hebt van dat koekoeksklokgedrag en klaar bent om écht gezien te worden
 • Je content creëert, maar nog zoekt naar die gouden draad
 • Je schrijftalent hebt, maar jouw stem nog wilt laten schallen
 • Je droomt van een krachtig netwerk met loyale connecties
 • Je Money Mindset een flinke upgrade kan gebruiken
 • Je sales spannend vindt, maar klaar bent om authentiek te schitteren
 • Je streeft naar een jaarlijkse omzet van minstens 100k of meer
 • Je hunkert naar coaching die jouw heldere gaven en expertise combineert
 • Je weet dat toeval niet bestaat, en hier op deze pagina bent voor een reden
 • Je vastbesloten bent om emotioneel, mentaal, communicatief en intuïtief sterker te worden

Klaar om jouw potentieel te ontketenen en jouw business naar ongekende hoogten te stuwen? 

''Let's make those Million Dollar Dreams a reality!"

”Met Sabine heb ik flink aan mijn waarheid geschud. Sabine is doortastend, doorvoelend, helpt, staat bij, luistert en triggert precies dat stuk aan potentieel waar ik zelf de waarde van onderschatte en dus nog niet in durfde te zetten. Tijdens haar begeleiding ontstond het vertrouwen daarin, wat ik nu vol inzet op alle gebieden. Daarnaast leerde ik netwerken, wat ik nu met veel plezier doe!”
H. R.
”Door Sabine heb ik heb met een veel diepere laag van het ondernemen kennis mogen maken en kunnen integreren in mijn samenwerking met klanten. Het is bijzonder hoe snel ze mij hierin mee wist te nemen en dit vormt nog steeds de basis van de ontwikkeling die ik op dit moment doorga als persoon en met mijn onderneming, waarvoor ik haar ontzettend dankbaar ben. Sabine spiegelt je op een manier dat je er niet omheen kan, waarbij je met haar snel achter de waarom komt waarom je dingen doet. Met Sabine maak je snelheid’‘
A. V.
”Ik werk heel prettig samen met Sabine. Ze houdt mij scherp, voorziet mij van nieuwe inzichten, en levert altijd meer dan ik verwacht. Juist omdat haar begeleiding persoonlijk en betrokken is voel ik mij gehoord. Net als ik houdt zij van continue groei en ik vind het dan ook heerlijk om op deze energie en ontwikkeling mee te bewegen’‘
B. S.

Dit traject is NIET voor jou als:

 • Je bent tevreden met positie in de markt die je nu hebt.
 • Je geen interesse hebt in het verbeteren van je aanbod. Of er in ieder geval niet teveel aan wilt doen
 • Geen zin hebt om na te denken over je prijsstrategieën en onderhandelingsvaardigheden.
 • Je het prima vindt om onopgemerkt te blijven.
 • Je je content prima vindt terwijl duidelijk is dat dit verbeterd kan worden.
 • Je vooral niet teveel moeite wilt doen.
 • Je geen behoefte hebt aan een krachtig netwerk en loyale connecties.
 • Je tevreden bent met je huidige Money Mindset, ook al remt het je groei.
 • Je sales eng vindt en je hier ook niet in wilt groeien.
 • Je wel ambitie hebt om je omzet te verhogen maar geen zin hebt om er iets voor te doen.
 • Je geen interesse hebt in coaching die je expertise kan verbeteren.
 • Je denkt dat alles puur toeval is en je geen doelbewuste acties nodig hebt.
 • Je tevreden bent met je huidige emotionele, mentale, communicatieve en intuïtieve kracht.

Dit kun je minimaal verwachten
in mijn programma

Persoonlijke onboarding

Door de persoonlijke onboarding weet jij bij de start van dit programma precies welke stappen jij als eerste te zetten hebt. Je wordt geholpen bij het vinden van de juiste weg. Krijgt duidelijke uitleg wat je verder mag verwachten en wordt warm verwelkomt. 

Afgestemde brief

Je ontvangt een afgestemde brief waarin ik afstem op een aantal thema’s die van belang zijn in het traject. Je krijgt direct de boodschappen die zich uit jouw energie laten vertalen. We hebben hier een call over waar we alle boodschappen in perspectief plaatsen.

Clarity Calls

Met de clarity calls gaan wij 5 topics binnen het fundament van jouw business door om alles op scherp te zetten, ruis er uit te halen, dingen toe te voegen of wat er ook maar nodig is om er precies dat plan van de maken dat jij de resultaten kan gaan behalen met de doelen die je voor ogen hebt.

Coach Calls

In de maanden die volgen, plannen wij coachcalls in. Hierin bespreken wij wat het meest aandacht nodig heeft en bepalen we de strategie van je business. Op deze manier weten we beide wat er aangepakt gaat worden en sturen we tussendoor bij waar nodig.

Telegram Support

Via de app telegram stel jij tussendoor jouw vragen in tekst of via spraakberichten. Zodat jij direct weer door kunt met de antwoorden. Zo hoef je niet te wachten op ons volgende moment om een volgende stap kunt zetten. De waarde van dit element in het traject word vooraf altijd onderschat! Het biedt enorm veel draagkracht.

Feedback op content

Dit onderdeel wordt als heel waardevol gezien door bestaande klanten. Je mag namelijk tijdens het traject jouw content insturen voor feedback. Social content, offertes, website teksten, mails etc. alle teksten die nodig zijn voor jou om sales beter te laten slagen en de uitingen die je doet écht jou te laten ademen. Kortom: dat de teksten die je maakt gaan converteren.

MDN Online

Als Million Dollar Networker krijg je toegang tot alle online programma’s, masterclasses, challenges.

Er zijn al tientallen programma’s beschikbaar én ik creëer er regelmatig meer bij om jou het meest uit deze plek te laten halen. 

Daarnaast kun je hier 24/7 je vragen stellen, situaties voorleggen, zoekvragen stellen, aangeven waar je gaat netwerken zodat andere met je mee kunnen en er wordt in de Victory Lounge met elkaar het nodige gevierd.

Niet alleen Sabine helpt je hier met alle vraagstukken, maar iedereen is bereid om met je mee te denken. De veiligheid en de behulpzaamheid zijn groot.

En nog zoveel meer...

Zoals inmiddels al wel uitgelegd of als je me inmiddels een beetje kent… 

Ik hou van spontane ideeën, activiteiten en verrassingen.

Daar neem ik mijn klanten graag in mee. Dit kan groepsgewijs zijn maar ook 1-op-1 maar net dat waar jij behoefte aan hebt, wat ik ingegeven mag krijgen en/of wat op ons pad komt.

 

"Get ready to unleash your million-dollar potential!"

”Als je denkt dat je het met Sabine alleen over je business gaat hebben, ben je aan de verkeerde vrouw. Ze is en doet zoveel meer dan dat. Ze helpt je je triggers aan te kijken en zoekt samen met jou wat ervoor nodig is om jouw doel te bereiken. Een heel fijn en inspirerend traject bij Sabine mogen ervaren, waarbij groei het kernwoord is. Dankbaar!’‘
P. S.
”Wanneer je een traject volgt bij Sabine, is het bijzondere dat je op allerlei vlakken een groei door maakt, niet alleen op zakelijk vlak maar juist ook op persoonlijk vlak, en dat heeft dan natuurlijk weer effect op hoe ik ben als ondernemer. En dan de oneliners van Sabine, die zitten nog steeds in mijn hoofd en staan op briefjes om ze vooral niet te vergeten. Denk aan: succesvolle mensen leven met succes en pijn tegelijk of ook een goeie: als je iets schrijft komt het niet gelijk in de NewYorkTimes dus je kunt beter gewoon maar beginnen. Verder weet zij je goed aan de slag te krijgen en snel weer op de rit te krijgen als het leven langs komt en dat is erg fijn! Ik vond het zeer waardevol om een traject bij haar te volgen!”
J. S.
”Sabine is een betrokken en ondernemende dame die weet wat ze doet en waar ze voor staat. Ze ondersteunt jou in jouw (zakelijk) proces, denkt mee op alle lagen die van belang zijn en komt snel tot de kern van een blokkade of probleem. Ze is een rots in de branding en weet je als geen ander te motiveren om te doen waar jij voor staat. Ze houd je een spiegel voor en helpt je om uit je comfortzone te komen en je grenzen te verleggen. Sabine ziet je echt voor wie jij bent en steunt jou in jouw proces om nog meer in je (zakelijke) kracht te gaan staan!”
M. Z.