Jouw relatie met geld, bepaald de hoeveelheid die je hebt. Werk aan je money mindset

met deze ‘Shift je money mindset’ carddeck en je zult snel veranderingen ervaren.

''Ik gebruik ze elke week''

''Ik heb ze voor al mijn klanten gekocht''

''By far het fijnste carddeck wat ik heb.''

Het Carddeck

De kracht van je gedachte is zo sterk, dat deze gedachten bepalen welke kansen je ziet, welke keuzes je maakt en welke resultaten daaruit voortkomen.

Het gebruik van deze kaarten draagt bij aan het effect dat geld naar je toe kan stromen en is berust op het principe dat toeval niet bestaat. De wet van Synchroniciteit gaat werken op het moment dat je een kaart trekt. De affirmatie je die onder ogen krijgt zal op dat moment voor jou van belang zijn en zal je direct helpen om kansen te kunnen grijpen.

Met de bijbehorende masterclass leer ik je graag hoe je de Law of Attraction daarbij in werking kunt zetten. Niet alleen krijg je er een handleiding bij, je krijgt ook toegang tot een audio bestand. Dit audio bestand met ingesproken affirmaties krijg je er gratis bij. Je kunt hem overal luisteren om ook op deze manier je money mindset nog net even een boost te geven!

''Geld is een thema dat bij iedereen speelt. Positief of negatief. Jouw relatie en ervaringen met geld bepalen je Money Mindset'' - Sabine van der Hulst