Wil je direct al meer horen over netwerken en mijn visie daarop?

Netwerken roept vaak allerlei beelden op. Misschien ook wel bij jou. Ik hoor ondernemers soms al zuchten bij het onderwerp. ‘Overal bitterballen eten, mezelf in pak hijsen en elke week ontbijten’.  Vaak met rollende ogen ‘Dat is écht niks voor mij’. Ik kan het mij indenken, zeker als je er zo naar kijkt (ook al vind ik dat zelf wél leuk).

Maar wat als ik je nou vertel dat netwerken daar in de basis eigenlijk helemaal niet over gaat?

Netwerken is wat mij betreft:

  • Een houding;
  • Waarbij je skills wilt ontwikkelen die je helpen om de allerleukste en meest vervullende relaties op te bouwen;
  • Een groep mensen waar jij je gedragen door voelt en jij dit ook voor anderen mag betekenen;
  • Wat gaat om kwaliteit in plaats van kwantiteit;
  • Vanuit daar kun je je netwerk voor je laten werken en de allerleukste deals closen.

En waar je dat uiteindelijk doet? Dat bepaal jij. Het kan overal. Zolang het maar de setting is die jij of creëert of bewust kiest en waar je uiteindelijk heel veel plezier en business uit haalt.  Ik kan het mij indenken, zeker als je er zo naar kijkt (ook al vind ik dat zelf wél leuk).

Misschien heb je het al wel door, door dit te lezen;

Netwerken gaat voor mij verder dan het beeld dat jij er nu misschien van hebt. Vol met lagen waar nog veel meer uit te halen valt dan dat je nu doet. En óók nog eens strategisch te implementeren valt.

‘Ik leer jou een toegewijd netwerk creëren, voor een continue stroom aan kwalitatieve leads’