Devoted Network – The Masked Edition 

Stel je voor: een uitnodigend en exclusief evenement, alleen toegankelijk voor degenen die zijn uitgenodigd en hun uitgebreide netwerk. Deze avond bruist van kwaliteit, diepgaande gesprekken, kennisuitwisseling en bovenal, verbinding. Het is een netwerkervaring van een heel nieuw niveau, en we kunnen niet wachten om je mee te nemen op deze opwindende reis.

Het gezelschap op deze bijzondere avond wordt zorgvuldig samengesteld uit ons eigen netwerk en de netwerken van onze gasten. En dat is niet zomaar. We streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid in elke verbinding die je kunt maken tijdens deze ervaring. Het is een uitnodiging tot een wereld van nieuwe mogelijkheden en waardevolle relaties.

De Devoted Network – The Masked Edition is niet zomaar een netwerkevenement. Het draait om het leggen van waardevolle contacten, terwijl je geniet van een unieke en onvergetelijke ervaring. Hoewel we serieus zijn over het zakelijke aspect van de avond, is er ook ruimte voor plezier en diepgaande gesprekken. Misschien heb je zelfs een beetje moed nodig om deel te nemen, en dat is helemaal oké. We begrijpen het, en geloof ons, je bent niet alleen. We staan klaar om je te verwelkomen en je te laten zien wat deze avond zo speciaal maakt.

Een aantal reactie n.a.v. de eerste editie

YESSSSS!!!! De tweede editie is een feit....

WhatsApp Image 2023-10-01 at 12.08.13
  • Maak kennis met nieuwe zakelijke contacten, zorgvuldig geselecteerd door ons netwerk.

  • Voorafgaand aan het evenement word je gematcht met de personen die de avond extra waardevol voor jou zullen maken.

  • Ontmoet andere ondernemers die graag hun netwerk willen delen en jou verder willen helpen.
  •  
  • Inclusief genieten van een diner en verfrissende drankjes

  • Ervaar hoe deze avond je kijk op toekomstige netwerkgelegenheden in een ander licht zal zetten, waardoor je in staat bent om kwalitatieve gesprekken te voeren en hieruit logischerwijs meer resultaten zult behalen.

Over de organisatie

Dit geweldige evenement wordt geleid door de netwerkvisionair en strateeg Sabine van der Hulst, een gepassioneerde mentor die mensen helpt bij het opbouwen van toegewijde netwerken. Misschien ken je haar nog niet, maar dat is helemaal oké! Want dit evenement draait helemaal om JOU en niet om Sabine.

We beloven je een ervaring die speciaal is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Om de experience zo optimaal mogelijk te maken

Devoted Network – The Masked Edition is invite only en exclusief voor genodigden en hun netwerk. Deze avond staat garant voor kwaliteit, diepgang, kennis en verbinding. Het wordt een unieke netwerkervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. We streven ernaar om deze ervaring volledig te laten aansluiten bij jouw verwachtingen.

Bij deelname vragen wij je  het volgende:

  • Draag de dresscode met trots. Denk aan Black Tie / gala chic, maar dan met een mysterieus masker.
  • Handel met discretie. Tijdens netwerkavonden deel je waardevolle contactgegevens en informatie met andere ondernemers. Het is van groot belang dat je hier discreet mee omgaat.
  • Sta open voor nieuwe zakelijke relaties en wees bereid anderen te helpen. Je bent uitgenodigd vanwege jouw persoonlijkheid, jouw toewijding aan jezelf, jouw onderneming en omdat je beseft dat tijd ons meest waardevolle bezit is, zowel voor jou als voor anderen.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond te beleven, waarbij we nieuwe connecties maken en elkaar verder helpen op onze zakelijke reis.

Wat de aanwezigen van de 1e editie vonden:

Jouw genodigden:

Ben je al in het bezit van jouw ticket? Dan krijg jij de mogelijkheid om 1 of 2 gelukkigen toegang te verlenen tot de ticketverkoop.

Vraag jezelf af: wie in mijn netwerk verdient ook deze buitengewone ervaring? En wie kan waarde toevoegen aan het al aanwezige netwerk?

 

Netwerkwens

Bovendien bieden we jou de kans om jouw netwerkwens aan ons kenbaar te maken.

Heb je altijd al iemand willen ontmoeten, maar heb je nog geen connectie? Laat ons die naam weten, en wij zorgen ervoor dat deze persoon ook een uitnodiging ontvangt. We beloven jou dat jouw wens onze hoogste prioriteit heeft.

Actieve matching

Een avond vol bruisende ondernemers uit diverse sectoren, met verschillende visies en achtergronden. Zo’n unieke samenkomst vereist een toegewijde host en een team dat alles in goede banen leidt. Er gaat veel organisatiewerk vooraf aan dit evenement. Waarom? Omdat wij jou willen matchen met de meest waardevolle connecties in de zaal, nog voordat de avond begint.

In de eerste week van april ontvang je van ons enkele vragen die we je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden (uiterlijk eind april). Op die manier kunnen wij alvast het nodige werk voor jou verrichten. Jouw aanwezigheid wordt daardoor niet alleen waardevol, maar zelfs onmisbaar!

We beloven je dat we er alles aan zullen doen om deze avond voor jou tot een groot succes te maken.

WhatsApp Image 2023-07-27 at 15.42.40

Details

Datum:  11 juni 2024 van 18u00 tot 22u00

Locatie: Oranjerie Hydepark, Hydeparklaan 10, 3941 Doorn

Dresscode: Black tie en gala chic. Natuurlijk inclusief masker 😉

Experience: Durf je te laten verrassen!

Procedure:

Zoals al eerder benoemd, het is een exclusieve avond met maar beperkt aantal plekken. Vol = Vol, wees er dus op tijd bij!

Stap 1. Boek hier je ticket en reserveer alvast je plek.

Stap 2. Na deze reservering zal Danielle contact met je opnemen voor een korte intake. Wanneer wij van beide kanten merken dat het matcht krijg je een definitieve bevestiging. Let op: pas wanneer je een definitieve bevestiging hebt ontvangen ben je zeker van je plek.

We behouden het recht voor om op basis van de intake je deelname alsnog te annuleren. Het niveau en de selectie van de groep is namelijk onderdeel van de structuur van het event. Mocht dit het geval zijn krijg je vanzelfsprekend een 100% refund.

Ook is het zo dat wanneer je een definitieve bevestiging hebt ontvangen deze plek voor jou persoonlijk is gereserveerd. Hij is niet overdraagbaar, tenzij nadrukkelijk onderling overeengekomen met ons.

Na definitieve bevestiging van je deelname is er geen refund meer mogelijk, ook niet in gevallen van ziekte, overmacht, etc. Zorg er daarnaast voor dat je op tijd bent. Niets is zo vervelend als dat we onderbroken worden middenin het programma. Kwestie van standaarden en prioriteiten.

”Get ready to ignite connections, spark inspiration, and dance with possibility!”