Dit zeggen klanten over mij als businesscoach:

”Ik werk heel prettig samen met Sabine. Ze houdt mij scherp, voorziet mij van nieuwe inzichten, en levert altijd meer dan ik verwacht. Juist omdat haar begeleiding persoonlijk en betrokken is voel ik mij gehoord. Net als ik houdt zij van continue groei en ik vind het dan ook heerlijk om op deze energie en ontwikkeling mee te bewegen’

Bas Steenbergen 

”Door Sabine heb ik heb met een veel diepere laag van het ondernemen kennis mogen maken en kunnen integreren in mijn samenwerking met klanten. Het is bijzonder hoe snel ze mij hierin mee wist te nemen en dit vormt nog steeds de basis van de ontwikkeling die ik op dit moment doorga als persoon en met mijn onderneming, waarvoor ik haar ontzettend dankbaar ben. Sabine spiegelt je op een manier dat je er niet omheen kan, waarbij je met haar snel achter de waarom komt waarom je dingen doet. Met Sabine maak je snelheid’

Annelies Visser

”Met Sabine heb ik het afgelopen jaar flink aan mijn waarheid geschud. Sabine is doortastend, doorvoelend, helpt, staat bij, luistert en triggert precies dat stuk aan potentieel waar ik zelf de waarde van onderschatte en dus nog niet in durfde te zetten. Tijdens haar begeleiding ontstond het vertrouwen daarin, wat ik nu vol inzet op alle gebieden. Daarnaast leerde ik netwerken, wat ik nu met veel plezier doe!”

Heleen Reedijk

Nog een aantal klanten aan het woord:

”Als je denkt dat je het met Sabine alleen over je business gaat hebben, ben je aan de verkeerde vrouw. Ze is en doet zoveel meer dan dat. Ze helpt je je triggers aan te kijken en zoekt samen met jou wat ervoor nodig is om jouw doel te bereiken. Een heel fijn en inspirerend traject bij Sabine mogen ervaren, waarbij groei het kernwoord is. Dankbaar!’

Patricia Smeekes

”Afgelopen jaar volgde ik een traject bij Sabine, het bijzondere is dat je op allerlei vlakken een groei door maakt, niet alleen op zakelijk vlak maar juist ook op persoonlijk vlak, en dat heeft dan natuurlijk weer effect op hoe ik ben als ondernemer.

En dan de oneliners van Sabine, die zitten nog steeds in mijn hoofd en staan op briefjes om ze vooral niet te vergeten. Denk aan: succesvolle mensen leven met succes en pijn tegelijk of ook een goeie: als je iets schrijft komt het niet gelijk in de NewYorkTimes dus je kunt beter gewoon maar beginnen. Verder weet zij je goed aan de slag te krijgen en snel weer op de rit te krijgen als het leven langs komt en dat is erg fijn!

Ik vond het zeer waardevol om een traject bij haar te volgen!”

Jessica Schellevis

Sabine is een betrokken en ondernemende dame die weet wat ze doet en waar ze voor staat. Ze ondersteunt jou in jouw (zakelijk) proces, denkt mee op alle lagen die van belang zijn en komt snel tot de kern van een blokkade of probleem. Ze is een rots in de branding en weet je als geen ander te motiveren om te doen waar jij voor staat. Ze houd je een spiegel voor en helpt je om uit je comfortzone te komen en je grenzen te verleggen. Sabine ziet je echt voor wie jij bent en steunt jou in jouw proces om nog meer in je (zakelijke) kracht te gaan staan!

Marieke Zuidema