Affiliatie partner worden?

Heb je mijn Masterclass “Fee als Verdienmodel” gevolgd? Dan weet je precies waar ik het over heb.

Voor wie nog niet op de hoogte is: Affiliatie partner worden is een geweldige kans om jouw groei te stimuleren, anderen te helpen én een extra onderstroom van inkomsten te genereren. Ik ben persoonlijk een enorme fan van dit verdienmodel en ik geloof dat het zonde zou zijn om deze kans te laten liggen.

Jij kunt nu onze partner worden, geheel gratis en samen met ons werken aan een win-win situatie.

Het mooie is dat je met je huidige netwerk een extra inkomen kunt genereren. Waarom zou je dit niet doen? Samen groeien en verdienen, dat is waar het om draait.

Word onze partner en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen. Samen bouwen we aan een positieve verandering en zetten we stappen.

Op alle producten die je op je persoonlijke pagina zult zien staan krijg je automatisch 10% fee.

Na je aanmelding ontvang je een magazine met alle ins en outs. En brengen we je op de hoogte als er nieuwe kansen zich voor jou voordoen! 

Klaar om de volgende stap te zetten? Meld je aan en laten we samen aan de slag gaan!

Ps. voor alle duidelijkheid. Aanmelden en geld via deze weg verdienen is GRATIS. Je hoeft niks aan te schaffen om hier aan mee te doen! Je meld je aan en je krijgt de informatie die je nodig hebt én je hebt de mogelijkheid met ons dingen te creëren om het voor ons beide tot een succes te brengen!

”Nog nooit gerealiseerd dat ik zo makkelijk passief geld kan verdienen met mijn eigen netwerk”

Marie – Eventmanager

”Top dit! Had ik graag eerder geweten

Pascal – Salescoach

”Naast extra inkomen ook nog groeien in mijn netwerk, geweldig!’

Esther – Coach

Hoe werkt dit?

Eigenlijk is het héél simpel.

  1. Druk op de knop hierboven of hieronder.
  2. Maak een gratis account aan.
  3. Na het invullen krijgen wij een seintje om je account goed te keuren, vanaf het moment dat wij die hebben goed gekeurd krijg je je eigen links met onze producten en kun je aan de slag.
  4. Je krijgt je persoonlijke affiliatie dashboard waarop je geheel inzichtelijk kunt bijhouden wat er al is verkocht via jou.
  5. Deel je links in je netwerk en krijg 10% van iedere aankoop die via jouw link wordt gemaakt. Dit kan voor jou oplopen tot 1500 excl. btw. per lead die een aankoop bij ons doet via jou!
  6. En Voila! Je onderstroom aan omzet is aanwezig. 
  7. Wij helpen je om het top of mind te houden en laten jou als eerste weten welke nieuwe wegen er zijn om de stroom steeds groter te maken!

Masterclass ''Fee als Verdienmodel''

Wil je nou concreet aan de slag om niet alleen via mij geld te verdienen met dit model, maar weten hoe je dit nóg serieuzer en met fun kan aanpakken? Volg dan de Masterclass ”Fee als Verdienmodel”.

Million Dollar Networker

Wil jij in een netwerk stappen dat hier actief mee aan de slag is én nog veel meer leren over netwerken? Dan is Million Dollar Networker de plek voor jou!