High quality: dat is waar dit invite only gemaskerde netwerkevent voor ondernemers om draait. Kwalitatieve contacten, luxe gerechtjes van de bovenste plank en natuurlijk een unieke quality experience. Tijdens deze exclusieve avond leer je nieuwe mensen kennen, kun je vragen stellen en bouw je aan een netwerk waar jij als ondernemer echt wat aan hebt. Deze avond leer jij er een toegewijd netwerk van te maken.

Waarom dat masker?

Dit event is bedoeld om te netwerken en te leren netwerken op hoog niveau. En netwerken is noodzakelijk als je ondernemer bent. Een toegewijd netwerk levert je leads, meer omzet en vervulling op. Maar terwijl we netwerken, verschuilen we ons vaak achter een masker. Of we gaan op events meteen op de bekende gezichten af, terwijl er zoveel meer interessante mensen zijn dan die je al kent of van LinkedIn kent.

Het masker is daarom bedacht om op een andere manier te communiceren. Door het masker leggen we op een nieuwe manier contact. Open, veilig en met alle aanwezige gasten en niet alleen bekenden in jouw sector.

En natuurlijk gaan de maskers gedurende de avond op een ludieke manier af. Maar hoe? Dat is een verrassing!

Wil jij ook bij dit event zijn en heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen? Klik dan hieronder op de knop en vul je gegevens in. Wij zullen op basis hiervan contact met je opnemen. Mocht je alsnog worden uitgenodigd dan ontvang je op dat moment alle aanvullende informatie.