Transformeer je netwerk naar GOUD

Omring je met krachtige verbinders & krijg de tools en strategieën die jouw netwerk naar ongekende hoogte tillen.

Jij bent een netwerker in hart in ziel.

Zo, dat is eruit. Eigenlijk heb je het altijd al geweten. Contact met anderen gaat je gemakkelijk af en je durft de verbindende factor te zijn. Je kijkt altijd naar waar je kunt bijdragen. Tijdens het netwerken, ben je in verbinding met anderen. Je merkt op dit soort momenten dat je anders bent. De spanning die anderen voelen als ze gaan netwerken, ervaar jij helemaal niet. Je vraagt je daardoor ook weleens af of je de enige bent voor wie het contact leggen zo eenvoudig is.

Hoewel het maken van verbinding voor jou heel makkelijk is, heb je het ook weleens lastig gevonden. Je merkt regelmatig dat je jezelf niet volledig laat zien op netwerkmomenten. De grootste angst die je hebt is dat je als ’te veel’ wordt gezien, waardoor je je inhoudt. Je twijfelt of je op de juiste plekken bent. Heb je de juiste mensen om je heen?

Toch zie je vooral de grote stappen die je hebt gezet. Je kunt jezelf op waarde schatten, relaties zijn belangrijk en je vindt het helemaal niet erg om buiten je comfortzone te treden om je doelen te bereiken. Inmiddels merk je dat het tijd is voor de volgende stap. Je merkt aan alles dat je er klaar voor bent om meer uit jouw netwerkkwaliteiten te halen.

Er zijn geen twijfels over of kunnen netwerken goud waard is. Je hebt het de afgelopen jaren zelf van dichtbij gezien. Vaak genoeg heb je mensen met elkaar in contact gebracht, wat voor hun heel veel geld of tijd opleverde. Nu verlang je naar de situatie waarbij jouw kracht ook voor jou resultaat biedt. Je wilt naar netwerkmomenten die effectief zijn, daadwerkelijk resultaat voor jou opleveren.

Je wilt dat wat er in je zit, eruit komt. Met respect voor de tijd, met de juiste mensen om je heen. Omdat je weet dat je dan gedragen wordt en zal komen waar je naar verlangt. 

"Een toegewijd netwerk, met ieder die zichzelf draagt en vanuit daar bijdraagt aan een ander, is er één waarmee je op de meest duurzame manier je grootste doelen gaat behalen"

Sabine van der Hulst

Je gelooft dat gesprekken met de juiste mensen altijd leiden tot iets moois.

Als jij in de buurt bent van andere mensen, transformeren ze. Ze zetten stappen, stellen zich open en gaan verbindingen aan. Je wordt serieus genomen zodra jij iemand of iets aanbeveelt. Want hey, jij weet immers waar anderen moeten zijn.

Hier ligt jouw kracht en dat weet je. Alleen hoe je deze kracht optimaal moet inzetten is iets waarmee je worstelt. Regelmatig ga je je grenzen over. Je vindt verbinding maken een van de leukste dingen die er is, alleen heb je ook een sociale taks. 

Het is je helemaal duidelijk hoe belangrijk jouw energie is en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Maar om ervoor te zorgen dat het leggen van verbindingen jou meer oplevert, weet je ook dat er iets moet veranderen.

Je wilt een goede balans tussen energie en daadkracht. Weten hoe je tijdens het netwerken jouw energie precies daar in kunt zetten waar het ’t meeste resultaat oplevert. Waarbij je de uitdaging niet uit de weg hoeft te gaan. Waarbij je veerkrachtig bent. Bestand tegen wie of wat dan ook.

Je gelooft dat gesprekken met de juiste mensen altijd leiden tot iets moois.

Als jij in de buurt bent van andere mensen, transformeren ze. Ze zetten stappen, stellen zich open en gaan verbindingen aan. Je wordt serieus genomen zodra jij iemand of iets aanbeveelt. Want hey, jij weet immers waar anderen moeten zijn.

Hier ligt jouw kracht en dat weet je. Alleen hoe deze kracht optimaal moet in zetten is iets waarmee je worstelt. Regelmatig ga je je grenzen over. Je vindt verbinding maken een van de leukste dingen die er is, alleen heb je ook een sociale taks. 

Het is je helemaal duidelijk hoe belangrijk jouw energie is en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Maar om ervoor te zorgen dat het leggen van verbindingen jou meer oplevert, weet je ook dat er iets moet veranderen.

Je wilt een goede balans tussen energie en daadkracht. Weten hoe je tijdens het netwerken jouw energie précies daar in kunt zetten waar het ’t meeste resultaat oplevert. Waarbij je de uitdaging niet uit de weg hoeft te gaan. Waarbij je veerkrachtig bent. Bestand tegen wie of wat dan ook.

You are a
MILLION
DOLLAR
NETWORKER

Je bent er klaar voor om alles te geven wat erin zit, voor jezelf en voor je netwerk. Je beseft ook dat je dat niet alleen kunt.

Om te komen waar je wilt, heb je de juiste mensen om je heen nodig. Die jou helpen en die jij helpt. Mensen die gericht zijn op wederkerige relaties en deuren voor jou openen die je zelf niet eens gezien had.

Het opbouwen van relaties kost tijd, en juist dat vliegt voorbij. Je bent er klaar mee dat je de tijd aan de verkeerde acties besteedt. Je gaat niet langer op zoek naar de juiste kennis, maar je verbindt je aan een netwerk waar die kennis voorhanden ligt.

Je hebt besloten dat je vanaf nu alleen nog die stappen zet die dit mogelijk maken. Vanaf nu gun je jezelf een toegewijd netwerk waarmee je jouw grootste doelen behaalt. Je gaat je alleen nog omringen met andere netwerkers, gevers, verbinders, grootdenkers en moedige ondernemers.

De MILLION DOLLAR NETWORKER is dat netwerk!

"Sabine leert je kleine nuances die 1000% verschil maken in of een gesprek iets oplevert.

Romana

Hi,

Netwerken is iets wat ik altijd al deed, maar zeker niet zonder slag of stoot. Ik heb geen lijn 4 in mijn human design (sterker nog ik heb het soort design van een niet sociaal en type met een afstotend aura). Ik vind netwerken echt niet altijd leuk, heb snel mijn sociale taks bereikt en toch kan ik niks anders zeggen dat netwerken de beste en het juiste is om aandacht te geven als je ondernemer bent. 

Haal de mensen uit je bedrijf. Uit je omgeving. Uit je team. Je klanten (jaja zij behoren ook tot je netwerk) en je hebt helemaal niks om voor te werken. 
Je kan gewoonweg niet zonder netwerk. Je kan wel zonder netwerkborrels bezoeken. Prima zelfs. Maar zonder een toegewijd netwerk, relaties en strategische acties kun je niet. Simpeler kan ik het eigenlijk niet uitleggen aan je. 
Ik heb al die jaren onderzocht wat wel en niet werkt, niet alleen voor mij maar ook voor mijn klanten. Ik help je bij het worden wie je daarvoor moet zijn (ja, jezelf), jouw persoonlijke winnende strategie én help je bij het creëren van het juiste netwerk.

Dat netwerk, wat ook van nature geeft, jou wil leren kennen.

Dat is Million Dollar Networker.

Waar anderen jagen op liefde, geld en klanten, ga jij voor de meeste rijkdom, bouwen en een netwerk. Jij gaat ervaren dat netwerken nog nooit zó leuk en dynamisch is geweest.

Wat gaan we eigenlijk doen? Is het...

Het is het al-le-maal!


Wat mij het meest is bijgebleven is hoeveel energie het op kan leveren als je beter weet hoe je een zinvol netwerk gesprek voert.

Marieke


Altijd een open, warme en prettige sfeer. De tijd vloog voorbij!

Elske


Wat mij het meest is bijgebleven van Million Dollar Networker Connect is dat we netwerken met feedback om skills te verbeteren.

Isabelle

Dit kun je minimaal verwachten in Million Dollar Networker

Persoonlijke onboarding

Door de persoonlijke onboarding weet jij bij de start van Million Dollar Networker precies welke stappen jij als eerste te zetten hebt. Je wordt geholpen bij het vinden van de juiste weg. En, ook de andere MDN’ers zijn meer dan bereid om je de weg te wijzen. Dit netwerk is er om ieders stappen te delen, aan de hand waarvan jij jouw juiste stappen kunt bepalen.

MDN Moments

Twee keer per maand is er een exclusieve MDN call, waarin we doen wat de groep nodig heeft. Je kunt hier je vragen stellen, er worden exclusieve content en oefeningen gedeeld, er vindt hotseat coaching plaats etc. 

De inhoud wordt afgestemd op wat er nodig is in de groep om jij als individu voorwaarts kunt bewegen.

MDN Live dagen

Er zijn twee losse live dagen waarin je training krijgt van Sabine. Het is altijd een training van netwerk skills die online niet overdraagbaar zijn én samen netwerken. Deze dagen worden door klanten als doorbrekende transformaties ervaren.

MDN Connect

MDN connect zijn open netwerk momenten die we organiseren voor en met de groep. De avond is een combinatie van een korte training en netwerken. Niet alleen met de Million Dollar Networkers zelf, maar in combinatie met gasten. Iedereen neemt één of meerdere mensen mee die zeer van waarde zijn voor de groep en zij voor hen. Dit levert altijd hele leuke nieuwe connecties op die anders starten dan op gewone netwerk avonden.

MDN Online

In de online omgeving, staan niet alleen fantastische programma’s die je kunt volgen. Maar je kunt hier 24/7 je vragen stellen, situaties voorleggen, zoekvragen stellen, aangeven waar je gaat netwerken zodat andere met je mee kunnen en er wordt in de Victory Lounge met elkaar het nodige gevierd.

Niet alleen Sabine helpt je hier met alle vraagstukken, maar iedereen is bereid om met je mee te denken. De veiligheid en de behulpzaamheid zijn groot.

Exclusieve, Spontane activiteiten en verrassingen

In Million Dollar Networker gebeurt veel meer dan alleen het bovenstaande.

Er worden spontane activiteiten en verrassingen gedaan. Vanuit ons, maar ook vanuit de Million Dollar Networkers.
Dingen waar je bij aan kan sluiten, waarbij je zelf de vrijheid mag voelen om te bepalen wat jou verder helpt.

EN DAT IS NIET ALLES!

Als Million Dollar Networker krijg je toegang tot alle online programma’s, masterclasses, challanges.

Er zijn al tientallen programma’s beschikbaar waar je direct toegang tot krijgt én ik creëer er regelmatig meer bij om jou het meest uit deze plek te halen. 

Je krijgt o.a. direct toegang tot de programma’s VERDIENEN MET VERBINDEN en NETWERK PROOF LINKEDIN PROFIEL.

Million Dollar Netwerker is een
plek om te leren & resultaat creëren met toegewijde ondernemers vanuit verbinding.

We hebben een beeld van hoe netwerken eruit ziet. En dat is niet per se een beeld dat helpend is bij het netwerken. Ik heb al heel wat netwerkevents gezien. Ik durf te zeggen dat ik toch wel kritisch ben.

Ik meen echt dat ik nog niemand zoiets heb zien neerzetten op een echt andere manier, als Sabine dat doet. Waardoor je echt anders gaat kijken naar netwerken. Het is een community die ook elkaar feedback geeft en dingen durft te zeggen die anderen niet zeggen. De deelnemers durven door te vragen. Op een manier die je nergens anders vindt.

Anissa – Leiderschapscoach & trainer

Heel concreet!

Wesley

Ik ben al 15 jaar ondernemer en netwerk net zolang. Waar ik heel erg op aan ben gegaan is dat Sabine mij kon helpen met meer uit mijn netwerk activiteiten kon halen. 

Netwerken was voor mij frustrerend. Ik dacht zelfs dat ik iets niet goed deed. En in die hele korte periode dat ik nu eigenlijk ben aangesloten bij MDN zie ik dat het echt die skills zijn die Sabine ons leert waarin kleine nuances zitten. Ze maken duizend procent verschil in een gesprek of dat daar wel of niet iets uit gaat komen. Dan denk ik: wat heb ik de afgelopen vijftien jaar zitten prutsen!

Een ander verschil is ook de betrokkenheid van de andere deelnemers in MDN, die echt de moeite nemen om je te helpen. Met alles wat ik oppak en wat ik toepas, ben ik heel dankbaar voor dat ik hier ben aangesloten. Ik word er superblij van. Het mag ook echt wel benoemd worden hoe goed dit programma is. Want ik heb dat in de afgelopen 15 jaar nergens anders gezien.

Overal waar je netwerkt krijg je een factuur en ‘zie maar wat je doet’ maar het boeit de ander vaak niet. En Sabine boeit het wel.

Romana

Voor mij Million Dollar Networker klonk aan het begin wat hard (mijn eigen beeld natuurlijk). En toch hier binnen voelt als een warme bad.


Verbindingen die hier ontstaan zijn op z’n minsts bijzonder, verassend, onverwacht.
Er liggen meer mogelijkheden dan er is tijd om er allemaal op door te pakken.

Binnen een paar maanden kon ik al het verschil bij mezelf zien. Daar ben ik heel trots op en dankbaar voor.

Egle

Ik heb door dat ik met veel meer kracht kan spreken over wat ik doe.

Anouk

Ik heb door Sabine echt iets overwonnen!

Rishwen

Million Dollar Networker is voor jou als je 100% gecommiteerd bent aan jezelf.

Het is voor de ondernemer die…

Ga voor een jaar de verbinding aan!

Door je aan te melden voor Million Dollar Networker ga je de verbinding voor een jaar aan.
Vanuit ons mag je de commitment verwachten dat we er alles aan doen dat je niet meer weg wilt.
Dit doen we samen. Vanuit het team, maar ook vanuit de andere zeer gedreven deelnemers. 

We staan voor samen. Groei. Bijzondere resultaten. Groots spelen.
Elkaar uitdagen. Helpen. Relaties. Niet pussy style, maar gecommitteerd en authentiek.

Veelgestelde vragen

Million Dollar Networker bestaat uit een groep ondernemers die stuk voor stuk all-in gaan. Ze nemen geen genoegen met halfslachtige resultaten. Het zijn krachtige persoonlijkheden die bij een netwerkbijeenkomst op een goede manier opvallen. Het zijn dié mensen die in de gedachten blijven als je ze gesproken hebt.

Juist! Bij het bouwen van relaties gaat het namelijk helemaal niet om wie de slimste is. Het gaat om hoe jij jouw vaardigheden zo slim mogelijk inzet, zodat het jou resultaat oplevert. Ik beloof je dat je door de andere deelnemers aan Million Dollar Networker voldoende wordt uitgedaagd.

Uiteraard begrijp ik dat je de juiste keuze wilt maken en dat je daarom goed over deze keuze wilt nadenken. Dat is waarschijnlijk ook waar de twijfel vandaan komt. Je mag altijd een vrijblijvende call inplannen waarin we bespreken over Million Dollar Networker voor jou de juiste keuze is.


Binnen 1 maand heeft MDN me anders laten kijken naar netwerken. De insteek is verbindend en onbaat
zuchtig zijn, in plaats van sales scoren. Je leert om te handelen naar je grootste goud.

Vicky


Heel fijn om te leren om op een hele andere manier te leren netwerken!

Els


MDN is niet alleen een plek waar verbindingen voor elkaar gelegd worden, maar ook waar we in de diepte persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden met moed en kwetsbaarheid oefenen.

Noah – Reclamebureau