De GRATIS Masterclass ''Verdienen met Verbinden''

Ik stelde de groep de vraag: ‘Waar ben je als netwerker nou echt heel goed in?’.

1 voor 1 gaven ze antwoord. Ook Sofia.

Sofia vertelde mij: ‘Ik ben héél goed in verbinden. Ik zie precies wie met wie is geholpen en die mensen verbind ik dan aan elkaar. Zo hebben anderen al best veel klanten door mij gekregen of is er op een andere manier iets tofs uitgekomen.

‘Gaaf! En? Verdien je er ook al geld mee?’ was mijn vraag die er op volgde.

Haar gezicht vertrok. Je zag haar denken ‘Kan dat dan?’.

‘Ik verdien er niets mee, maar ik begrijp uit jouw vraag dat dat wel kan. Dat zou al de tijd en energie die ik er altijd insteek ook voor mij een stuk leuker maken!

Juist.

Het kan wel degelijk. Verdienen met Verbinden. Sterker nog. Ik denk dat het veel meer klopt, zowel businesswise als energetisch, dan het alleen maar doen omdat je het iedereen ‘gunt’. Ik gun iedereen de hele wereld én ik gun mensen met de gave om verbindingen te leggen ook dat het direct iets oplevert. In plaats van alleen maar indirect.

In deze gratis masterclasses leg ik je uit hoe!

Meldt je aan voor het moment dat jouw uitkomt!

Zorg dat je er bij bent! Dan kun je jouw persoonlijke vragen stellen. Kan je er echt niet bij zijn? Er is een replay beschikbaar.