Jij:

Maar je wil ook:

NETWORKMIND STORYS (Advertentie voor Instagram-feed)

De MASTER(NETWORK)MIND bevat

3 maanden lang (APRIL – MEI – JUNI):

Vragen die ik binnen kreeg:

NetworkMasterMind is een combinatie. Maar omdat je bereidt moet zijn om anderen te helpen is heb ik de voorkeur gegeven aan het woord Mastermind. 

  • Je moet ervan overtuigd zijn dat het juiste netwerk hebben een sleutel is voor groei een duurzame business.
  • Je bent bereid om én je eigen pad hierin te bewandelen én met de andere mee te denken. 
  • Je hebt een duidelijke positionering.
  • Je hebt een aanbod.

*** Ik stem mij daarnaast ook af wanneer jij jezelf aanmeld. Dus wanneer ik denk dat jij niet op de juiste plek bent in deze Mastermind of als ik denk dat je eerst andere dingen te doen hebt voordat dit voor je gaat werken, dan zal ik daar altijd bij je op terug komen en je dit advies geven.

Het gaat er nog meer om, wat JIJ tot een winstgevend netwerk beschouwd.

De een zal meer willen halen uit de relaties die die al heeft. De ander zal  een nieuwe netwerk aan moeten boren om zijn of haar doelen te behalen.

Maar je kan ook gebrand zijn op geld, nieuwe connecties in een andere soort branche (media bijvoorbeeld) Dus de grootste vraag hier is wat is voor jou ‘winstgevend’.

Ik kan alle kanten met je op in de mastermind. Niet iedereen hoeft hierin ook precies hetzelfde doel te hebben. Ik begeleid je individueel binnen de groep. Dus daar ligt de uitdaging niet.

Het is vooral de vraag: Wat wil jij?

De structuur van de mastermind is ‘be – do – have’. We gaan het dus hebben over zowel strategie, als ‘habits’, skills en gaan acties nemen waardoor de resultaten verschijnen. Meer ga ik er nu nog even niet over vertellen 😉.

Vertrouw op de natuurlijke matching die er vanuit het concept plaatsvind. Een groep mensen komt nooit zomaar bij elkaar. Daar geloof ik heilig in.

Mocht ik aanvoelen dat het écht niet klopt. Dan geef ik dat aan.

Om te netwerken in de basis niet. Maar is je doel met deze mastermind dat je z.s.m. verkoopt dan is het wel noodzakelijk om te verkopen. Hoe beter jouw verdienmodellen in elkaar zitten en des te meer jij het al verkocht krijgt, hoe makkelijker je het in je netwerk verzilvert krijgt natuurlijk.

Als er één ding is wat je nú al mee kan nemen is dat het in de basis niet gaat om de grootte van je netwerk. Het gaat om de kwaliteit ervan en wie jij bent binnen je netwerk.

In deze Mastermind zit een 1 op 1 review op je plan. Ook kun je individuele vragen stellen in de groep.

Er is een Telegram support groep. Daarin kun je alle dagen je vragen kwijt. Zowel ik als je medemasterminders helpen je.

Ik bedoel dit op 2 verschillende manieren.

  1. Ik heb een structuur voor de Mastermind, maar als je al eerder met mij gewerkt hebt dan weet je dat er altijd ruimte is voor dat wat nodig is. .
  2. Afstemming op een spirituele manier. Ik ben helder – voelend, ziend, wetend. Die gave gebruik ik uiteraard ook voor jou.

Daar waar opnames gemaakt kunnen worden, zal ik dat doen en in de omgeving plaatsen. Dan kun je het later terugkijken.

Wel is het zo dat daar waar je zoveel mogelijk in de energie kan blijven zitten van de groep, het je zal helpen een vlucht te maken in je ontwikkeling. 

Investering

3×1111 per maand of 2999 excl. btw. pay in full.

Zit jij al in MillionDollarNetworker?

Check dan je mail voor het MEGA voordeel.

Zit je nog niet in Million Dollar Networker maar wil je wel weten wat het betekend als je beide wil?

Kom dan even bij mij op de lijn