Slechts 30 min geldig!

'Sabine, er heeft een klant bij mij aangeklopt en ik denk dat ze beter bij jou past, dan bij mij'.

Binnen no time had ik er een klant van 20k bij. Ik ontmoette Kim een aantal jaar geleden tijdens een dagje varen. Ze belde mij 1,5 jaar na dat moment op met die boodschap.

Ik ontmoette Kim een aantal jaar geleden tijdens een dagje varen. Ze belde mij 1,5 jaar na dat moment op met die boodschap.

Dit (en veel soortgelijke voorbeelden) tonen inmiddels aan dat je met mijn methode niet altijd ellenlang hoeft te investeren in relaties om er klanten, oplossingen of andere dingen die je wenst uit netwerkactiviteiten te kunnen halen.

Ik leer je tijdens deze masterclass hoe je niet alleen een kortstondige connectie, maar een blijvende indruk op anderen kunt maken. Zodat alle ontmoetingen die je doet meer op gaan leveren, zonder uuuuren te investeren in relaties.

 

 

Met behulp van mijn BDH-methode een zeer scherpe formulering kan creëren waarmee je jezelf exact kunt positioneren in het denken van anderen, precies zoals jij dat wilt.

Weet jij hoe je hokjes denken op een positieve manier in je voordeel kunt gebruiken.

Leer je welke gesprekstechnieken je helpen anderen beter te leren kennen in een kortere tijd.

Deze wijsheid zal je helpen om kaf van het koren te scheiden.

En een leuke bijzaak is, is dat ook jij anderen beter kunt onthouden.

Nog een aantal klanten aan het woord:

''Sabine, ik heb een deal gesloten. Per deelnemer 150 per maand, 3 jaar lang! Na 2 maanden heb ik al 750 per maand gerealiseerd''

''Ik heb een samenwerking besproken. De eerste fee is al binnen van 1250 euro!''

''Ik heb sinds deze masterclass minimaal 1500 extra omzet per maand.''