Business Traject

Het Business Traject is voor:

Het businesstraject is voor ondernemers die hun idealen na durven streven vanuit een eigen visie. Degene die de kwetsbare strijd met zichzelf aan willen gaan om zo keer op keer een stap verder te komen. En die inzien dat wanneer je spiritualiteit en het zakelijke combineert, je sneller en efficiënter to the point komt waardoor je waarde vergroot.

”Alles waar we het over hebben gehad is uitgekomen! Op de meeste bijzondere manieren ook”

Je doet het al super goed. Je onderneming loopt. Je draait omzet. Trekt al leuke klanten aan. En toch heb je het idee dat het sneller kan. Er moeten short cuts bestaan toch? Nu ben je in een fase waarin jezelf als ondernemer, maar ook zeker je business wil upgraden. Een business waarin dingen sneller, slimmer en effectiever zijn. Zonder dat er dingen eindeloos uitgeplozen moet worden.

Je weet dat een stuk zelfinzicht gaat helpen. Je weet ook dat je het niet alleen kan. Sterker nog, je wilt het niet eens alleen doen. Je wil een spiegel. Een bloedeerlijke, heldere spiegel. Die niet alleen vanuit kennis en ervaring, maar ook vanuit de afstemming je voorgehouden kan worden. Omdat er nog vele andere bronnen aan te boren zijn met wijsheid dan alleen ons hoofd.

Ik breng je zuiver afgestemde boodschappen die we praktisch vertalen naar concrete stappen. Een plek waar je kan verifiëren of dat wat je aan het doen bent, voor jou klopt in lijn met je potentie. Een plek waar je veilig je diepste verlangens, schaamte, vraagstukken neer kunt leggen om uiteindelijk tot de keuze te komen die voor écht groei zorgen. Los van alle ruis.

Je weet dat er nog legio mogelijkheden voor je willen. Er zit gewoon écht meer in.

Het frustreert. En tegelijkertijd is de hele reis ook precies wat het moet zijn.

Ik combineer mijn gave om af te stemmen met de zakelijke kennis en ervaring, zodat jij echt kunt bereiken waartoe je in staat bent.

”Ik heb door Sabine keuzes durven maken die ik eerder nooit heb gedurfd. Door haar oprechte aanwezigheid en zuivere boodschappen wist ik wat ik te doen had. Sabine was er en gaf mij net die duwtjes die ik nodig had”.  

De ervaring leert dat vanaf de ”Ja” tegen het traject jouw ontwikkeling al begint. Dat is de eerste moedige beslissing die je zult moeten maken voordat er ook maar iets in beweging gezet kan worden. Maar je zult zien; dát moment is waar alles start. Een commitment wat we niet alleen met elkaar aan gaan, maar jij vooral aan jezelf. Want je weet. Het is nú tijd om een efficiëntie slag te maken naar een business waarin jij nóg meer van waarde kunt zijn.

Dit soort berichten ontvang ik regelmatig van mijn klanten...

Het Business Traject bevat elementen die ervoor zorgen dat:

 • Je niet alles hoeft te bedenken, omdat de afstemming je voor is. 
 • Heldere en zuivere boodschappen worden gepraktiseerd zodat je weet wat en hoe je het kan realiseren.
 • Een veilige plek om te kijken naar je eigen kwetsbaarheid.
 • Om zo de meest efficiënte en eigenzinnige keuzes te maken.  
 • Je al je gedachte en ideeën en strategieën kunt verifiëren.
 • Je bevestigd wordt daar waar je jouw eigen pad aan het bewandelen bent.
 • Je nog meer je eigen waarheid kan leven en je visie uit kan dragen.

Zodat je

  • Meer voldoening haalt uit wat je doet.
  • Van de allergrootste waarde gaat zijn voor anderen.
  • De tijd die het bespaart anders in kunt delen.
  • Niet te lang met dingen blijft rondlopen die nergens toe leiden.
  • Geen dingen meer doet die toch zijn vruchten niet afwerpen.
  • Je niet langer frustreert over dingen die niet voor je werken.

Ben jij klaar om de boodschappen die er voor jou zijn te ontvangen? Ik leer je graag kennen zodat we er achter kunnen komen of dit jouw moment is om hier mee aan de slag te gaan!

IMG_1270 kopiëren