High quality: dat is waar deze invite only gemaskerde netwerk experience voor ondernemers om draait. Kwalitatieve contacten, luxe gerechtjes van de bovenste plank en natuurlijk een unieke quality experience. Tijdens deze exclusieve avond leer je nieuwe mensen kennen, kun je vragen stellen en bouw je aan een netwerk waar jij als ondernemer echt wat aan hebt. Deze avond leer jij er een toegewijd netwerk van te maken.

Waarom dat masker?

Dit event is bedoeld om te netwerken en te leren netwerken op hoog niveau. En netwerken is noodzakelijk als je ondernemer bent. Een toegewijd netwerk levert je leads, meer omzet en vervulling op. Maar terwijl we netwerken, verschuilen we ons vaak achter een masker. Of we gaan op events meteen op de bekende gezichten af, terwijl er zoveel meer interessante mensen zijn dan die je al kent of van LinkedIn kent.

Het masker is daarom bedacht om op een andere manier te communiceren. Door het masker leggen we op een nieuwe manier contact. Open, veilig en met alle aanwezige gasten en niet alleen bekenden in jouw sector.

En natuurlijk gaan de maskers gedurende de avond op een ludieke manier af. Maar hoe? Dat is een verrassing!

  • 100+ nieuwe, highly committed contacten

  • Waardevol, sterk netwerk

  • High end quality

  • Inclusief drankjes en kleine gerechtjes

  • Unieke avond o.l.v. netwerkexpert Sabine van der Hulst

Over de organisatie

Dit event wordt georganiseerd en gehost door netwerkexpert Sabine van der Hulst. Sabine leert mensen een toegewijd netwerk creëren. Met haar hulp maken zij hun bedrijf winstgevend(er) en hebben haar cliënten altijd toegang tot kwalitatieve leads.

Sabine’s masterclasses, programma’s en events hebben talloze ondernemers een toegewijder netwerk en meer omzet opgeleverd. Sabine helpt ondernemers om met de juiste mensen in contact te komen en brengt hun netwerk naar een hoger level. Maar dit netwerk kan nog beter. Het doel van deze gemaskerde experience is dan ook om higly committed ondernemers met visie samen te brengen, onder Sabines leiding kwalitatieve gesprekken te voeren en zo op een avond een ijzersterk lucratief netwerk te bouwen.

Spelregels

Devoted Network – The Masked Experience is invite only en exclusief voor genodigden en hun netwerk. De avond ademt luxe, kwaliteit en kennis. Dit is een unieke netwerkbeleving zoals je ‘m niet eerder hebt gezien. De organisatie verwacht daarom een zekere inzet van haar gasten.
 

Bij deelname aan deze experience vragen wij je het volgende:

  • Houd je aan de dresscode. De maskers zijn onderdeel van de ervaring en helpen je om op een andere, waardevolle manier te netwerken. 
  • Discretie. Op netwerkavonden krijg je contactgegevens en waardevolle informatie van andere ondernemers. Hier dien je discreet mee om te gaan.  
  • Openstaan voor nieuwe zakenrelaties. Je bent uitgenodigd wegens je succes, kennis en kunde binnen een bepaald vakgebied. Dat maakt je een belangrijke schakel in dit netwerk van gecommitteerde ondernemers. Bij deelname verwachten we van iedereen kwalitatieve gespreksvoering en bereidheid tot nieuwe zakelijke contacten. 

Zelf gasten uitnodigingen

Een netwerkevent kan natuurlijk niet zonder jouw eigen netwerk.

Daarom vragen we je om twee waardevolle contacten uit de ondernemerswereld uit te nodigen voor Devoted Network – The Masked Experience. Deze mogen mee als jouw gasten en krijgen hun eigen invite only om een ticket aan te schaffen. Wel vragen wij je om ons vooraf de namen van jouw contacten door te geven zodat wij kunnen kijken of zij zich kwalificeren als deelnemer. Ook zij mogen weer 1 extra gast uitnodigingen om het netwerk zo nog verder uit te breiden. Zo dragen we allemaal zorg voor de kwaliteit en waarde van het netwerk.

Netwerkwens

En heb je altijd al iemand willen ontmoeten maar bevindt deze persoon zich niet in jouw directe netwerk? Of kijk je erg tegen deze persoon op en word je enthousiast van het idee om contact te leggen, maar weet je niet hoe? Geen probleem, want dit gemaskerd bal is juist voor die ontmoetingen bedoeld!

Geef ons de naam van je netwerkwens door en wij nodigen deze persoon (mits hij/zij zich kwalificeert) voor je uit. Dit doen wij uiteraard discreet en zonder jouw persoonlijke informatie door te geven.

Nieuwe manier van netwerken

Bij een event met meer dan 100 gasten vinden allerlei sectoren, visies en ondernemingen elkaar. Daar hoort een host bij om alles in goede banen te leiden. Dit is netwerkexpert Sabine van der Hulst. Zij geeft input om waardevolle gesprekken te voeren en zoveel mogelijk uit dit event te halen. Sabine leert je een andere manier van netwerken en gespreksvoering. Je ontmoet elkaar zo niet alleen als succesvolle en dedicated ondernemers, maar ook van mens tot mens.

Sabine stimuleert verbinding en helpt netwerken bouwen. Heb jij vragen over bepaalde onderwerpen, ontwikkelingen in een vakgebied of vind je iemands visie heel interessant? Geef ons dit dan tijdig door. Wij matchen mensen op basis van hun vraagstukken en zorgen ervoor dat jij tijdens Devoted Network – The Masked Edition met de juiste mensen in contact komt. En uiteraard linken we vraagstellers ook aan jou! Zo creëren we voor iedereen een bruisende, interessante avond vol waardevolle gesprekken.

Details

Datum: 29 september 2023

Locatie: N.T.B.

Dresscode: Black tie en gala chic. En natuurlijk inclusief masker!

Sprekers: Verrassing