Sabine

Hi, ik ben Sabine

”Ik schud aan jouw waarheid, omdat het belangrijk is om los te komen van dat wat je niet dient”.

Moeilijk vraagstuk wel ‘de waarheid’. Want wat is dat precies? Één ding is zeker en dat is dat we er allemaal één hebben.

Ik ga jou daarom ook niet mijn waarheid als dé waarheid aan jouw overbrengen. Iedereen is namelijk anders.

Ook die van jou.

Ondernemen, leren en mensen helpen heeft er altijd al bij mij ingezet. Als 6 jarig kind zat ik al zelfgemaakte armbandjes te verkopen voor de ingang van de supermarkt. Uren kon ik dat doen. Met mensen in gesprek gaan om ze vervolgens niet mijn collectie verkopen, maar een op maat gemaakt iets te verkopen. Iets wat écht bij iemand paste en wat diegene nodig had. Binnen no time had ik ‘geraden’ wat ze graag wilde.

Daar zijn nooit veel woorden voor nodig geweest.

In de jaren dat ik opgroeide heb ik veel studies gedaan. Allemaal studies die in het teken stonden van andere mensen helpen. En dat deed ik. Duizenden mensen gingen je voor.

De ene na de andere werkgever snapte niet dat ik zoveel voor elkaar kreeg met mensen in z’n korte tijd. Dat ik hele teams en organisaties in beweging kreeg op punten waar ze al jaren vast zaten. Individuen die jaren vastzaten in patronen die ineens andere resultaten behaalde.

Ik dacht dat mijn kennis en het kunnen levelen met iedereen hetgeen was dat hielp. Tot het moment dat ik er achter kwam dat dit niet hetgeen wat mij, mij maakte.

 

Het is de combinatie van mijn gave om te kunnen afstemmen op de energie én mijn zakelijke kennis.

Het is de boodschappen die ik bewust doorkrijg die ik naar degene die ik voor me heb weet te vertalen in iets wat de ander inzichten brengt die tot beweging aan zetten.

Dát is wat mij mij maakt. Meer waarnemen dan de gemiddelde en daar mee jou helpen om te komen waar je wil zijn.

Los van de onzin die jij jezelf verteld of je hebt laten vertellen. Want dat is waar onze huidige waarheid op gestoeld is.

VEEL onzin, emoties, beperkende overtuigingen en het onvoldoende zicht hebben op perspectieven.

En guess what?

  • Ik zie ze gelijk en ik kan ze je voor leggen.
  • Daar is niet veel denkkracht en tijd voor nodig.
  • En het plan wordt dan ook lekker snel helder.
  • Voorbij aan het ego.
  • Voorbij aan alles wat je nu nog blokkeert om te doen wat je écht te doen hebt.

Laat mij mijn werk doen, dan kan jij die tijd die het jou bespaart anders indelen.

P.s. Toch benieuwd naar de opleidingen waar ik voor geslaagd ben en tot de dag van vandaag nog gebruik? Vooruit, het meest relevante voor nu:

Pedagogiek, NLP Practitioner, NLP Master, NLP Mastercoach, Hypnose, Hypnose Master, Mediumschap, Human Profiling, Business Profiling, TimelineTherapie, Timeline Therapier Master, New Age Addict… And so on!