‘Jij hebt €296.440,- in je telefoon zitten’.

Waarschijnlijk kijk je er ram overheen. Over alles wat er al in je telefoon (en in het netwerk wat je verder nog hebt) zit.

Tijdens dit business event laat ik jou zien, wat ik zie. Wil ik dat je met een volledig andere kijk naar je netwerk naar huis gaat en exact weet wat jij kunt doen om dat bedrag aan omzet uit je netwerk te halen.

En daarnaast is het natuurlijk direct een leuke plek om je netwerk uit te breiden met andere ondernemers.

Het event is voor ondernemers die hun positionering in de markt hebben gevonden en goede prijzen vragen voor hun diensten of producten die echte waarde bieden. Die al een netwerk hebben en er meer uit willen halen én het liefst ook nog eens willen laten groeien met hele fijne relaties.


Twijfel je of dit de plek is voor jou? Of dat je de antwoorden gaat krijgen op de vragen die jij hebt? Dan nodig ik je uit om dit met mij te delen zodat ik daar een helder antwoord op kan geven. Scheelt jou twijfel tijd.

Ik kijk er heel erg naar uit jou te ontmoeten.

Duurt Maart jou nou echt veel te lang en wil je nú weten hoe jij die 296,440 euro uit je netwerk haalt? Boek dan een 1 op 1 dag – Devoted Network Intensive.

Wil je all the way en dat wij het netwerk voor jou bouwen? Ook dat kan. Ik leg je graag uit welke resultaten ik jou voor ogen zie. 

P.S. Hoe eerder jij je ticket claimt! Hoe voordeliger je investering is. De prijs gaat stapsgewijs omhoog tot de reguliere ticketprijs van 1497,- excl. btw.