Podcasts

Geld, een onderwerp waar veel meer diepgang in zit dan je denkt. Met Patrick kicken

Geld is een onderwerp waar ik graag over praat. Niet alleen over het verdiepen van geld, maar juist die vele lage dieper die het ook heeft. In deze podcast duik ik samen met Patrick Kicken in dit thema. 

Wat is succes? Met Patrick Kicken

Vanaf nu ga ik mijn solo podcast sporadisch mixen met gesprekken met anderen. Allemaal over onderwerpen waar mijn podcast over gaat. In deze podcast ga ik in gesprek met Patrick Kicken. Hij is in Nederland een bekendheid in de wereld van de Radio. We gaan openhartig in gesprek over wat succes nou écht is en wat dit voor hem met zich mee heeft gebracht. 

#041 - Kom opdagen als er een impuls is

Je wilt dingen manifesteren. Je krijgt dingen in je schoot geworpen, maar toch doe je er niks mee. Het is geen hogere wiskunde dat je dan niet tot de beste resultaten komt. Hoe herken je die impulsen? Wat moet je er wel en niet mee? En hoe werken de law off attraction en de wet van actie nou samen? Allemaal vragen waar ik in deze podcast antwoord op geef.

#040 -Werkt doelen stellen voor jou of niet?

Ik hoor steeds vaker dat er mensen zijn waarvoor doelen stellen niet werkt. Toch denk ik dat je dan rijd met je navigatie aan zonder een bestemming in te voeren. Of je nou denkt dat het wel of niet voor je werkt, dit is hoe je er mee om kan gaan.

#039 - The Day after

Het event Spiritueel en commercieel ondernemen in 2022. Het was ZO waardevol! Bijna onbeschrijfelijk, maar toch probeer ik je een beeld te geven tijdens de aflevering van vandaag. Wil jij ook weten wat 2022 voor jou in petto heeft? 13 december is de laatste mogelijkheid om mee te doen.

#038 - Dit wil je weten als je nog klanten hebt waaraan je moet trekken

Je werkt met een bepaalde doelgroep en toch heb je het idee dat je er teveel aan moet trekken. Eigenlijk wil je dat niet, maar je weet ook dat je hen écht iets te bieden hebt. Dus je gaat door. Je loopt leeg en merkt dat je er voor jezelf iets mee moet. In deze podcast aflevering vertel ik jou wat je wilt weten over de twee subdoelgroepen die ik zie binnen elke doelgroep. Zodat jij opnieuw kan bekijken of je wel op een goed spoor zit.

#037 -Zo verhoog ik de salesconversie van mijn klanten

Na een gesprek met Adrian, besefte ik ineens iets. Hoe de afstemming rondom sales werkt en dat ik dit nog niet eerder deelde. In deze kort maar krachtige podcast vertel ik hoe het in zijn werk gaat en wel effect het heeft. 

#036 - Waarom ik vragen van strategie calls soms afwijs

Niet zomaar met iedereen in gesprek gaan heeft een reden. want als het aan de voorkant al niet klopt, bakken we er achteraf ook geen brood van. In deze aflevering vertel ik je graag welke overwegingen ik maak om wel of niet met iemand in gesprek te gaan.

#035 - Zo creëer je meer verbinding via je LinkedIn profiel

Meer verbinding creëren met potentiële klanten via LinkedIn. Ik deel je mijn ervaring over wat voor mij en mijn klanten werkt. Heb je een vraag over hoe jij prefect je LinkedInprofiel kan inzetten? Of wil je met mij in contact komen na het beluisteren van deze podcast? Bekijk dan mijn website

#034 - Klanten die JA hebben gezegd en zich alsnog terugtrekken

In deze aflevering geef ik je mijn visie op twee sales trajecten van mensen die zich terug trokken nadat ze ja hadden gezegd. Leuk is het nooit, want je hebt zin om aan de slag te gaan. Vanuit hun optiek is het te begrijpen. En toch zie ik in deze situaties andere dingen gebeuren dan zij zelf. 

#033 - Magic will happens! Het universum vragen om cadeautjes

Je kunt het universum om cadeautjes vragen. Ik leer klanten hoe, nog voordat ze in een traject stappen. En als dat al lukt! Moet je nagaan wat er allemaal kan gebeuren als we samenwerken.

#032 - Het onbesproken bespreekbaar

Er wordt heel veel niet gezegd, wel gevoeld. En niet alleen naar anderen, maar ook in communicatie naar jezelf. Het onbesproken bespreekbaar maken geeft ruimte voor rust, heling, betere band met anderen en met jezelf. Filosoferend neem ik je mee in mijn gedachtestromen en ervaringen rondom dit thema.

#031 - Hoe je in 1 dag je potentieel voor 2022 helder kunt krijgen

Afstemmen op jouw 2022. Dat is wat ik ga doen op 29 November met een select groepje ondernemers. In deze podcast vertel ik jou wat ik daar ga doen en wat het de deelnemers op gaat leveren.

#030 - Ben ik bang om gezien te worden als geldcoach

Ik kreeg van een directeur van een groot instituut de vraag: ‘ben jij niet bang om gezien te worden als geldcoach’. Een vraag die ik mezelf ook al een paar keer heb afgevraagd. Vooral omdat geld z’n plat onderwerp kan zijn, terwijl het wat mij betreft één van de belangrijkste thema’s is waar mijn klanten mee aan de slag moeten om vanuit meer moeiteloosheid hun business te doen.  

#029 - Janet ontving een afgestemde brief en dit is wat het voor haar betekend

Zoekend naar mijn eigen woorden voor dat wat ik doe, interview ik Janet die een afgestemde brief van mij kreeg. We gaan in gesprek over dat wat het voor haar heeft gedaan en hoe ik z’n brief tot stand breng.

Heb je zelf een vraag of wil je graag met mij in contact komen. Bekijk dan mijn website.

#028 - Intuïtie en emotie zijn twee verschillende dingen

Intuïtie en emoties. Het lijkt het zelfde, maar het is daadwerkelijk iets anders. De functie ervan al helemaal. En toch halen we die twee dingen vaak door elkaar. Ik leg je het verschil uit en wat je er in je business mee kan doen. 

Mee doen aan mijn jaarprogramma? Stuur mij een berichtje!

#027 - De post die nogal wat teweeg bracht op mijn social media

Je zult bij jezelf ook wel merken dat niet alle content die je maakt veel impact maakt. Deze week had ik een post die flink boven andere uit steeg als het ging om views en reacties. 

#026 - Shift je Money Mindset

Iedereen heeft een relatie met geld of je je er nou bewust van bent of niet. Deze kun je shiften!

#025 - Money Attraction Community

Geld aantrekken met je business. 4 topics zijn uitermate belangrijk. Topics waar je altijd aan kan blijven werken, gewoonweg omdat er altijd een beter, sneller, effectiever of next level is. Ik vertel je in deze podcast welke dat dit zijn. 

#024 - Wat laat jij achterin 2020?

Het einde van het jaar. Voor mij een natuurlijk moment om te reflecteren op wat er is, wat je nog wilt, hoe fijn het nieuwe jaar in te kunnen maar ook absoluut na te denken over wat bewust achter te laten in 2020. 

#023 - Kwetsbaar voor commentaar

Het is niet altijd makkelijk. Een hoge boom zijn met een missie waarbij je anderen wil helpen. Het vraagt namelijk om jezelf te laten zien. En daarmee wordt je direct een schietschijf voor anderen. Hoe ga jij daar mee om?

#021 - Heb jij op enig moment mijn leven zuur gemaakt? Dankjewel!

Alles vormt ons. Zo’n eindeloos uitgesproken uitspraak. En toch is het wel waar. Maar heb je ook door waar dat hem in zit en hoe je er nu mee om kunt gaan?

#019 - Wanneer helpen mis gaat

Hoe vaak kom jij iemand tegen die vermoeid is? Burn-out heeft of andere voorop stelt? Ik in mijn ogen te vaak. Dit bijna onzichtbaar verschil is vaak één van de redenen dat iemand opbrand. 

#018 - Zoveel bullshit vertel jij tegen jezelf

We maken onszelf van alles wijs, maar in hoeverre is dat waarheid? Ik neem je mee in een voorbeeld van mijzelf en vertel je hoe jij ze bij jezelf kunt ontdekken. 

#017 - Zonder commitment slappe resultaten

Eerder nam ik een podcast op over keuzes maken en besluiten nemen. Maar commitment geven aan iets is nóg iets anders. Zonder commitment ben je verzekerd van slappe resultaten. En misschien wel helemaal geen resultaten! 

#016 - Samen vieren

Ik kijk er nu al naar uit. Laat ik dit jaar wel eens wat doen met mijn verjaardag. Heel veel waarde geven. En jij kan erbij zijn!

#015 - Waarom je business niet loopt

Er zijn tientallen redenen waarom een business niet loopt. Dit is er één die ik HEEL veel voorbij zie komen. 

#014 - Maak contact met je potentieel

Contact maken met je eigen potentieel, geeft het je visie en een perspectief. Ik leg je uit hoe je dat doet. 

#013 - Dat mensen jou niet begrijpen wil niet zeggen dat je gek bent!

Het gevoel dat je nergens bij hoort. Dat gevoel dat je denkt: denk en ben ik nou echt zo anders? Ik wil jou inspireren daarvoor te gaan staan, want dat kleurt de wereld. En believe me: er zijn genoeg mensen die jou wél begrijpen.

#012 - Zichtbaar zijn is vooral intern werk

Meerdere malen is mij de vraag gesteld: hoe wordt ik zichtbaar? Het ‘hoe’ is niet de vraag. Ik zou zeggen: bel de krant, roep wie je bent en wat je doet, bezoek netwerken. Maar dat is het niet. Zichtbaar durven zijn, jezelf zijn en daar voor ‘uitkomen’ is veel vaker de onderliggende vraag. Ik leg uit wat mijn ervaring daarin is. 

#011 - Focus laat groeien

Focus, hoe werkelijk is dat echt nodig? Een vraag waar ik voor mezelf jaren heb genomen hier voor mezelf een antwoord op te krijgen. Hoe zit dat voor jou?

#010 - Oordelen sluiten deuren

We oordelen allemaal, ook jij. Geen mens is oordeel loos. We hebben het nodig om de wereld te begrijpen. En toch is het niet altijd even prettig en zuiver. Sterker nog, het zorgt dat mensen niet meer met elkaar in gesprek gaan. In deze podcast ga ik hier verder op in.

#009 - Alleen krachtige besluiten nemen brengt beweging

Echte, krachtige besluiten helpt jou en andere in beweging te zetten. Als er geen beweging is terwijl je zogenaamd een keuze hebt gemaakt heb je dus niet echt besloten. Ik vertel je er alles over in deze podcast!

#008 - Schuif je minder goede kanten eens naar voren

De kanten die we van onszelf minder leuk vinden willen we vaak verbergen. Maar wat nou als je ze ruimte geeft en het je kracht laat zijn?

#007 - Zie jaloezie als een verlangen

We krijgen allemaal wel eens met jaloezie te maken. Je bent zelf jaloers of mensen zijn jaloers op jou. Als je dit leert zien als een verlangen is het zo negatief nog niet. 

#006 - Luisteren op het allerhoogste niveau

We denken dat we luisteren, maar in werkelijkheid horen we vaak alleen wat de ander zegt. Er verschillende niveau’s van luisteren. Ik leg je uit welke dat zijn en waarin je jezelf uit kan dagen om de vaardigheid luisteren écht te ontwikkelen. 

#005 - Jij bent het onderscheidend vermogen

De meest gestelde vraag aan mij als coach is: Wat is jouw onderscheidend vermogen ten opzichte van andere? Mijn antwoord is steevast: Ik ben ik en je moet met mij willen werken en ik met jou. Dit geldt ook voor jou. In deze podcast vertel ik je hier meer over!

#004 - Komen tot je natuurlijke ambitieniveau

De ambities die je hebt worden gevormd. Zolang je streeft naar ambities die volledig van jou zijn is de reis er naar toe fantastisch. Zodra er teveel invloed van andere bij zit kan het zomaar eens zijn dat je leegloopt. Hoe ontdek en voorkom je dit? Ik neem je in deze podcast mee in dit thema. 

#003 - Keuzes maken

Durf jij altijd de keuze te maken die goed voor jou is? Of zet jij jezelf nog wel een aan de kant? In deze podcast wil ik je inspireren om keuzes te maken die zo dicht mogelijk bij jou horen. 

#002 - Het makkelijkste en moeilijkste tegelijk. Authentiek zijn

Het lijkt makkelijk, jezelf zijn. Altijd en overal. En toch blijkt dat in de praktijk niet zo te zijn.

#001 - Definieer jouw succes

Voor iedereen is succes iets anders. Toch vergelijken we onszelf met anderen. We laten ons verleiden door wat andere wel of niet hebben. Toch is het de vraag of dat het succes is wat je zelf zou moeten willen. 

#002 - Op de koffie bij Robbie van Meggelen van Fortune Coffee

#001 - Wat als succes niet goed voelt – Sanne van Paassen