Zo’n moment waarbij je geduld op de proef wordt gesteld

Zo’n moment dat je een persoon voor je hebt waarbij je overtuigd bent dat je mega van waarde kan zijn voor diegene. Je hebt zijn of haar verhaal gehoord en je bent op persoonsniveau een match. Hij/zij is op de hoogte van je aanbod en je zit te wachten op het antwoord of je iemand mag helpen.

Je wilt niet ongeduldig overkomen. Je wilt niet pushen, maar wil wilt het WEL weten! Dit omdat je er van overtuigd ben dat er hele goede dingen gaan gebeuren als je mag helpen. En het liefst wil je dat NU! weten. Maar, je wacht netjes een paar dagen tot iemand zelf komt met een antwoord.

Omdat ik mezelf aangeleerd heb intuïtief te handelen en daar sterke argumenten bij te zoeken waardoor het klopt of niet, vind ik het in de meeste gevallen ook niet moeilijk beslissingen te nemen.

Mijn vertrouwen en ervaring daarin is dermate gefundeerd dat de beslissingen die ik maak altijd helpend zijn. En als ze niet ‘goed’ zijn gegaan, klopte mijn verwachtingen niet maar heeft het altijd een helpende uitkomst. Of het nu om winst of dat het om een les gaat. Een bedoeling heeft het altijd. En tuurlijk betekent het ook dat ik dingen achteraf gezien beter anders had kunnen doen. Alleen wist ik het intuïtief al, heb ik er niet naar geluisterd.

Wanneer een ander uuuuiiiitgebreeiidd de tijd neemt om een beslissing te maken terwijl alle signalen er zijn om het wél te doen… wordt mijn geduld op zulke momenten aardig op de proef gesteld.

Simpele maar directe conclusie; Ik werk graag met snelle beslissers. Mensen die intuïtief weten; dit is wat ik te doen heb. Dit is de vrouw die mij gaat helpen. Dit is waar ik moet zijn. En dan de stap durven nemen om samen te werken, zich laten coachen, trainen etc.

Maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet ging onderzoeken waar ik mezelf wel kan verbeteren. Juist omdat iedereen anders handelt. Ik heb al even het idee dat ik online nog wat werk te doen heb. Juist ook rondom dit thema kan ik dankbaar gebruik maken van alle mogelijkheden die hiervoor zijn. In de LinkedIn training van Koert die ik afgelopen week heb gevolgd kwam ik mezelf hierin ook tegen. Dit zorgde voor leuke gesprekken en inzichten die tot dit bericht hebben geleid. Dankjewel daarvoor!

Het is aan mij om mezelf online te versterken zodat iedereen die mijn profiel of andere kanalen bezoekt een goed beeld van mij heeft. Met de website e.d. zijn we een ommezwaai aan het maken, op Instagram laat ik mezelf ook te laten zien in story’s en probeer ik kennis en kunde te delen. Ik schrijf en film al even hoe bepaalde dingen voor mij zijn en hoe ik ze zie… ENN ben ik mijn LinkedIn profiel aan het updaten. En daarin.. ben ik nieuwsgierig;

Heb jij al een goed beeld van mij? Of zou je graag nog iets van mij willen zien/lezen op mijn LinkedIn profiel wat er nog op staat? Ik hoor het graag van je!