Work hard, Play hard

Echt even een momentje voor jezelf en je business creëren, doe jij het wel eens?

Ik had een tijd terug echt enorm de behoefte om voor een wat langere tijd afstand te nemen. Even weg van alle rollen die ik heb in mijn leven. Ik ben moeder, ondernemer, partner, stiefmoeder, kind, tante, zus, vriendin en nog van alles meer. Ik heb met regelmaat de behoefte om niemand om mij heen te hebben, maar nu was de drang toch echt een stuk groter. Daarom ben ik twee weken gaan reizen met een vriendin. Het werd niet van alle kanten gewaardeerd, maar ik had het ontzettend hard nodig. Daarom heb ik de stap genomen om te gaan.

Deze twee weken heb ik me even volledig mezelf kunnen voelen en heb ik kunnen meemaken wie ik ben los van alle rollen die ik heb. Tijdens mijn reis heb na kunnen denken over wat ik voel en over wat ik meer of juist minder nodig heb. Nou hoef je daarvoor natuurlijk niet persé zo rigoureus lang te reizen of naar de andere kant van de wereld te gaan, maar voor nu was het de perfecte keuze.

Als ik er over nadenk kan je ook op tal van andere manieren even opnieuw tot rust komen. Neem een break van een middag, een dag of twee dagen. Boek een nacht in een hotel in je eentje een paar kilometer verderop  of ga elke maand een dag naar de sauna. Deze afstand heb ik zelf nodig om tot rust te komen en even weer dicht bij mezelf te komen, maar ook om mijn business te laten groeien. Niks werkt beter dan momenten, een dag of dagen leeg te houden in je agenda om in de flow te komen van je bedrijf. Om ideeën te creëren en om daarna weer te kunnen knallen. Ik weet zeker dat ik niet de enige ondernemer ben voor wie dit werkt en dat er meer ondernemers zijn die zich herkennen in dit verhaal. Vanuit die behoefte is er een plan ontstaan. Een Coworking week.

Het woord zegt het al. Samen werken aan je business en dat in combinatie met vakantie. In dit geval even weg van alles, op je bedrijf na. Even een andere omgeving waar je werk en ontspanning samen kan voegen. Waar je in alle rust met gelijkgestemde kunt werken. Niks moet alles mag. Wij faciliteren een inspirerende werk en slaapplaats en elke dag een dag start waarin jij kunt sparren met andere ondernemers en een kickstart krijgt voor de dag die komen gaat.

Wat is er mooier dan een plan dat je hebt ook daadwerkelijk uitvoeren?

Dus… ga jij mee op Co-working week? Of wil je meer weten over dit soort mogelijkheden? Stuur me dan een privébericht.