Sales, Bah!

Ondernemen. Vele beginnen vanuit de inhoud. Je bent goed met timmeren, coachen, websites bouwen e.d, maar je krijgt het maar niet verkocht. Misschien wel een aantal, maar zeker niet zoveel als je zou willen.

Zonder verkoop, geen omzet. Zonder omzet, geen winst. En zonder geld wordt het toch een lastig verhaal om te kunnen leven van je onderneming.

Om genoeg klanten binnen te halen hoef je geen harde zakenman te zijn. Sales kun je op een hele natuurlijk manier doen. Een manier die dicht bij jezelf ligt. Precies daar ligt jouw succes!

Dicht bij jezelf blijven, met een helpende open houding, goede set overtuigingen en net even wat handvatten om door te kunnen pakken om ook echt tot een akkoord van een opdracht te komen!

Hoe goed ben jij hier eigenlijk in? Ben jij bereid om er meer uit te halen?

Gister hadden wij onze eerste Sales, Bah! workshop. Met allemaal ondernemers die het eigenlijk niet zo leuk vinden om sales te doen, wel klanten binnen halen maar weten dat het beter kan én moet voor hun onderneming. Het was echt waanzinnig leuk om te doen, andere te kunnen inspireren en kwartjes te zien vallen bij de deelnemers. Nu monitoren en kijken welke stappen ze gaan zetten hierin!

Heb jij nou behoefte om mee te doen aan deze workhop, laagdrempelig, met gelijkgestemde voor een bedrag wat jij binnen no time hebt terug verdiend? Wordt dan lid van onze Community want daar kun je deze training vinden samen met nog heel veel andere waardevolle trainingen, werkboeken etc.

Oh… En wat nou waanzinnig leuke is, we hebben al een aantal in-company aanvragen voor deze training. Een select clubje medewerkers die hier ook gebruik van gaan maken! Ook interesse hierin? Neem dan contact op!