Ons lichaam liegt niet - Het lezen van lichaamstaal

Informatie bewust achterhouden, aandikken van informatie maar ook verdraaien van feitelijke informatie zijn allemaal verschillende vormen van liegen. We kennen allemaal dat onderbuik gevoel wel wanneer je met iemand in gesprek bent en je voelt gewoon dat er iets niet klopt. Je vraagt door en toch krijg je je vinger niet op de juiste plek.

Wij mensen zijn niet in staat om tegelijkertijd informatie tot ons te nemen en te produceren. Dat betekend dat wanneer je iemand een vraag stelt, zijn of haar lichaam en expressies in het gezicht altijd eerder zal reageren als diegene in woorden zal doen.

Wanneer je leert de juiste gespreks- en waarnemingstechnieken te gebruiken op het juiste moment, kun jij daarop in spelen. Dit zal maken dat je altijd de informatie zal krijgen die je wilt hebben. Ook juist die informatie die mensen met zichzelf hadden afgesproken jou niet te vertellen. Want dat doen we!

Alle beroepen waarbij je met mensen in gesprek bent, die belang hebben om met jou in gesprek te gaan zal Human Profiling je mega veel informatie opleveren! Waardoor je efficiënter en effectiever tot goed onderbouwde adviezen en keuzes komt.

Denk aan: HRM medewerkers, recruiters, managers, leidinggevende, coaches, consulenten, politieagenten, rechters, advocaten, accountants, financiële dienstverlening noem maar op!

Human Profiling is een gespreks- interview techniek waarmee je mensen kunt ‘lezen’ en integriteit van mens en informatie kunt toetsen. Het voorspellende karakter van Human Profiling kenmerkt zich in de vaststelling van intenties van personen. Met andere woorden, Human Profiling stelt ons daadwerkelijk in staat om achter de ware intenties van de ander te komen.

Wordt jij nou enthousiast en wil jij deze techniek ook je eigen maken? Ik geef de 2 of 3 daagse interactieve training Human Profiling!

Voor de actuele data en tijdens kunt u contact opnemen.