Jij bent geen 12 in een dozijn

1 advies kan voor 100.000 mensen super waardevol zijn en tegelijkertijd niet voor veranderingen zorgen.

Je moet het namelijk wel omgezet krijgen in je gedrag wil je er de vruchten van kunnen plukken. En precies DAAR gaat het mis.

Steeds vaker heb ik klanten die niet verder komen na een online training die ze ergens gevolgd hebben. Waar ze wel 4000 euro voor hebben neergelegd.

En zo gek is dat niet. Je moet weten hoe je er mee om moet gaan. Vaak zijn het dingen dat je denkt; Ik wist dit eigenlijk al of ‘wauw, inzicht’ En nog kom je niet in beweging, verdien je er niet meer geld mee of brengt het niet werkelijk naar je doel.

Ik geloof in maatwerk & in echt contact. 1 op 1 of kleine groepjes. En ja, dat kan ook online.

Wat ik bedoel is de Quick way. Die is direct op jou gericht. Directe reactie, feedback, coaching en adviezen op wat jij zegt, uitstraalt, misschien juist ook niet zegt en wat je in je energie meeneemt.

Ik zie mensen shiften tijdens onze gesprekken. Ik zie mensen verlichten, helen, ook schrikken en inzichten krijgen. Van alles. Real connection. Echt luisteren en afstemmen. Geloof het of niet. Soms gebeurd het dat ik in een telefonische kennismaking van 15 minuten voor iemand zoveel meerwaarde bied dat ze voor een paar maanden genoeg te doen hebben.

Daarom doe ik wat ik doe. En omdat ik merk dat er in zo weinig tijd zoveel kan gebeuren voor mensen als we connecten brengen we dit jaar 2 nieuwe varianten de wereld in!

Bij een Cup of tea sessie zit ik een hele dag op een locatie ergens in NL of België en je kunt je voor een uur inschrijven voor een scherp tarief. In dat uur i’m all yours! Gewoon om je snel op weg te helpen met de vragen die jij over jouw business hebt. Ik stem af op jou en jij kunt na de sessie weer vooruit. Zonder dat je direct hoeft te investeren in een langer traject.

&

En een mindblow sessie (online meeting) met een groepje van maximaal 5 ondernemers van 1,5 uur specifiek op een thema. Waarin je je vraag vooraf kan insturen en we die behandelen met uiteraard mijn aanvulling. Denk hierbij aan thema’s; geld, sales, klanten naar je toe laten komen ipv zoeken etc. 

Welke van de 2 zou jouw voorkeur hebben?  Laat het mij weten!