It's safe to become a millionaire

Onbewuste gedachte over geld.

Zo gaande weg ik met mijn klanten bezig ben, maar ook zeker met de gesprekken voor mijn boek kom ik vele kijk op geld tegen. En wat het verband is tussen jouw gedachte over geld en hoeveel geld je kan ‘maken’. Diepliggende angsten en het idee dat geld niet veilig is kom ik meer dan regelmatig tegen. In de vorm van;

‘Ik wil niet arrogant worden’

‘Geld maakt niet gelukkig’

‘Mensen vinden mij alleen aardig omdat ik geld heb’

‘Mensen maken misbruik van mij’

‘Ik wil niet dat mensen anders naar mij gaan kijken als ik meer ga verdienen’

‘Mensen willen nu al meeliften, hoe moet dat dan straks?’

Deze of soortgelijke gedachtes kunnen energetische blokkades opwerpen en maken dat het je niet lukt om meer of veel geld te verdienen. Gewoon omdat ons brein zooo sterk is en we ons vanalles wijsmaken. We geloven veel, maar het klopt vaak niet.

Vertel jezelf een ander verhaal. Ga er in geloven. De affirmatie ‘its safe to be a millionaire’ gebruik ik om hier een positieve bijdrage aan te geven.

Voor hoeveel sta jij open?Begin 2020 start ik een nieuwe groep. Deze groep zal in het teken staan van dit soort thema’s. Intuïtief ondernemen, financiële intelligentie, money mindset, liefde & business.. En zo nog veel meer. Een afgestemd programma op de deelnemers. Wil jij stappen zetten als mens en ondernemer? En wil je onderzoeken of jij in deze groep past en of het de stap is die jou nu gaat helpen?

www.sabinevanderhulst.nl  of stuur mij gewoon een berichtje!

#millionaire #miljonair #geld #energetisch #energy #doen 
#gedachtezijnkrachtig #businesspotential #businessconsult 
#doemeein2020!