Hier zitten we dan

Van een paar dagen Oostenrijk door naar Italië. Ik was even vergeten hoe fijn het was om letterlijk afstand te doen van je business. Even een andere omgeving. Ik heb het ZO nodig. Nodig om de inspiratie te laten stromen. Even letterlijk weg van alles. Je niet bezig kunnen houden met dingen als huishouden, kantoor opruimen etc.

Nu ben ik met mijn gezin en ben ik daar natuurlijk volop mee bezig, maar toch creëer ik die ruimte hier om tegelijkertijd te ontspannen en aan mijn business te werken. Omdat ik voel dat ik het wil en mag. I LOVE IT! Nog fijner vind ik het, om dit samen met andere ondernemers te doen. Met ondernemers die nieuwsgierig zijn naar elkaar, open staan voor suggesties om zo zelf tot de beste ideeën te kunnen komen.

Even weg geeft mij ruimte, rust, plezier en het boost mijn creatiekracht. Hulp bieden aan individuen en groepen waar ik zelf het meest blij van wordt. Ondernemers die zichzelf en hun business willen ontwikkelen. Want als je openstaat voor meer, komt er ook meer. Moeilijker dan dat is het eigenlijk niet.

In de afgelopen jaren heb ik een aantal keer zelf coworking weekenden en midweken georganiseerd. Dit jaar mag ik als coach naar Bali voor de waanzinnig waardevolle retreats van www.coworkparadise.com. En toen we verder aan het kletsen waren over: chips, nu moeten we hem verschuiven doordat er niet gereisd mag worden. Is er niet iets wat we nu al wél kunnen doen?

En zo was de NL Editie geboren! Een inspirerende plek in Nederland, met een groep ondernemers werken aan een business plan en aan jezelf als ondernemer. Op de site van Cowork Paradise is alle informatie te vinden mocht je het leuk vindenwww.coworkparadise.com/nederland.

En mocht je nou einde van dit jaar mee willen naar Bali? Dat kan natuurlijk ook. Je bent super welkom!