De was doen tijdens het werk

Heb jij een kantoor aan huis? Of misschien wel helemaal niet, maar werk je aan de keukentafel. Met regelmaat ontmoet ik ondernemers die geen externe werkplek hebben om hun bedrijf te voeren.

Na meerdere malen dit signaal te hebben opgevangen ben ik wat gerichter gaan rondvragen naar de struggels en de behoefte hierin.

Buren die je vanuit de straat zien dat je thuis bent en een kop koffie willen komen drinken. De was doen tijdens het werk, niet alleen door jezelf opgelegd maar ook je partner die wel vind dat het ‘even’ kan. Kinderen die in en uit lopen. Noem ze maar op. Allemaal dingen die je van je focus afhouden.

Wat zou je dan wel willen? Is de vraag die ik nu meer dan vaak heb kunnen stellen aan ondernemers. Want meest gestelde bezwaar voor een eigen kantoor zijn toch de wel bekende kosten! En een hele week ergens zitten hoeft ook niet eens! Wat ze wel willen is een dag waarin je even in een andere ruimte kunt werken met gelijk gestemde. Eventueel andere ondernemers aan kunt spreken om wat te kunnen overleggen of elkaar te helpen.

Om aan deze veel besproken behoefte gehoor te geven heb ik vanaf dit jaar op maandag mijn grote ruimte ter beschikking gesteld aan ondernemers die deze behoefte kennen. Een fijne werkplek met gelijkgestemde, niet te duur en goed bereikbaar.

Ken jij deze behoefte? Meld je dan nu aan voor jouw plek! Meer informatie is te vinden op www.raeda-ruimteverhuur.nl/coworking en uiteraard mag je mij ook altijd benaderen met de vragen die je hebt!